Wie zijn wij?

Debbie Hendriks - Specialist in Griekse Eilanden

Zoals veel jonge kinderen juf, brandweerman, dolfijnentrainer of dierenarts willen worden, stond het voor Debbie als een paal boven water dat ze in de reiswereld wilde werken. Ondanks de heerlijke vakanties met haar ouders in het Noord-Hollandse Bakkum, was Debbie bijzonder nieuwsgierig naar alles wat ‘de wereld’ te bieden had.

MTRO Utrecht legde de basis en de wereld lag aan haar voeten. Debbie’s loopbaan begon op het reisbureau. Het adviseren en verkopen bleek haar goed af te gaan en na een tussenjaar in Costa Rica werd Debbie winkelmanager van een drukbezocht Globe reisbureau. Dankzij de vele studiereizen bezocht ze veel verschillende landen en werelddelen. Altijd opzoek naar authentieke bezienswaardigheden en accommodaties om de klanten nog beter te kunnen adviseren.

Toen Debbie werd gevraagd als Accountmanager op het hoofdkantoor van Oad, nam ze die uitdaging aan en genoot tot op de dag van het faillissement van deze baan. Van de toeristische sector stroomde Debbie richting de zakenreisbranche en ook dit waren 5 leerzame en bijzonder mooie jaren. In 2019 ging het roer om: van uitvoeren naar ontwikkelen en van verkopen naar inkopen. Maar wat blijft is adviseren. Als specialist is Debbie voor klanten, maar ook voor zakenpartners de vraagbaak en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Debbie heeft de meest prachtige bestemmingen en accommodaties gezien en juist hierdoor het besef dat het uiteindelijk gaat om de beleving. Als je Debbie vraagt naar haar favoriete accommodatie, dan zal ze iets noemen dat haar is bijgebleven door de bijzonder warme ontvangst, door de vriendelijkheid van de eigenaar of door het verhaal achter de accommodatie. Debbie’s persoonlijke doel is dan ook om het reisaanbod van Local Touch Travel zó bijzonder te houden, dat je over 20 jaar nog weet waar je bent geweest én dat jij je mooiste verhaal hebt kunnen beleven!

Stephanie van der Beek

Werken in de reisindustrie is voor Stephanie een roeping waarin zij haar passie voor andere landen en culturen kwijt kan. Stephanie heeft met haar Duitse roots een opleiding bij een gespecialiseerd touroperator in Hamburg gevolgd en heeft daar veel kennis opgedaan als het om bijzondere reizen gaat. Ook heeft ze een half jaar in Canada geleerd hoe je de beste reisproducten selecteert en inkoopt en heeft hierdoor een neusje voor het vinden van de verborgen parels. Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor een internationale reisorganisatie in Zuid Frankrijk, is zij verhuisd naar Nederland om verder in het vak van groepsreizen te werken. Met haar frisse blik op de strategie van een bedrijf en de online presence, vult Stephanie het Local Touch Team perfect aan. Zij werkt voornamelijk achter de schermen om de klanten de beste “customer journey” te laten ervaren.

Stephanie viert haar vakanties het liefst op de zeilboot in Griekenland. Zij is betoverd door het land en de manier van reizen. Culinaire belevingen en lekker actief zijn, geeft haar het ultieme vakantiegevoel. De regio rondom Lefkas (Ionische Eilanden) is haar favoriet vanwege de groene natuur en de authentieke vissersdorpjes.
Samen bouwen aan een fantastisch bedrijf met een klein team van experts bevalt Stephanie heel goed. “Als je gedreven bent door passie, dan gaat alles vanzelf”!

Madelon van Overbeek

Madelon deelt met ons de passie voor reizen en lekker eten. Als klein kind ging zij met haar ouders vaak op vakantie naar de landen rondom de Middellandse Zee en nog steeds heeft zij een grote voorkeur voor vakanties waar de zee op korte afstand bereikbaar is. Ook vaart zij graag al zeilend met haar gezin van eiland naar eiland en is net als de rest van ons team gedreven om haar eigen persoonlijke ervaringen te verwerken in ons reisaanbod.

Het zijn juist de kleine details die een vakantie bepalend maken en waarom je graag terug zou willen naar die ene bestemming. Dat zijn de ervaringen die we graag delen en die een grote inspiratie bron
vormen voor ons accommodaties en bestemmingen.

Met een opleiding op de Hoge Hotelschool Maastricht en een brede ervaring in marketing & communicatie, vult Madelon ons team aan en verzorgt zij achter de schermen de support ten aanzien van onze social media uitingen. Wij vertellen graag het verhaal achter onze bestemmingen en willen daarmee onze reizigers betrekken om hun mooiste verhaal te laten beleven.
Wil jij persoonlijke reistips van onze specialisten ontvangen? Laat dan hier je e-mail adres achter.